Verhalen en talent verdienen een podium

“Teamwork is the ability to work together toward a common vision. The ability to direct individual accomplishments toward organizational objectives. It is the fuel that allows common people to attain uncommon results.” -Andrew Carnegie

Het Nieuwe Theater produceert voorstellingen ter bevordering van employer branding en talentontwikkeling met een actuele zeggingskracht in opdracht van bedrijven en instellingen. Een unieke vorm van teambuilding die een duurzaam positief effect heeft op uw beleidsplannen, communicatie, marketing (in- en extern), werving- en selectieproces en duurzame inzetbaarheid. Hiermee leveren we een bijdrage aan verandertrajecten om werknemers te verbinden en werkgeluk te verhogen.

Door met personeel uit alle gelederen op een andere manier samen te werken en hun creatieve talenten in te zetten voor een hoger doel dan werk, creëren we hoogwaardige voorstellingen uitgevoerd met werknemers en begeleid door artistieke professionals die een normale teambuilding overstijgen.

In situaties waar het bestuur van een organisatie breed draagvlak wil creëren voor koerswijzigingen of een nieuwe visie introduceert om samen te bouwen aan de toekomst, zorgt Het Nieuwe Theater voor een traject op maat met employee experiences waar iedereen binnen het bedrijf onderdeel van wil zijn. Gedurende een bepaalde periode verbinden we interne doelstellingen aan het creatieproces zodat deze experience als aanjager dient om deze ambities te verwezenlijken.

Deze partnerships, waarmee we zintuigen prikkelen, empoweren, ontroeren en een stem geven aan wat werknemers verbindt en laat groeien, kunnen tevens worden ingezet als innovatieve communicatie- en marketingstrategie ten behoeve van een unieke employer branding.

Het Nieuwe Theater heeft de afgelopen jaren expertise opgebouwd om met een laagdrempelige werkwijze een professioneel hoog niveau te bereiken en een grote betrokkenheid onder werknemers, bestuur en belanghebbenden. Deze aanpak zorgt voor voorstellingen die een onuitwisbare indruk achterlaten. Belevingen die nog lang voelbaar blijven in het hart van het bedrijf en inzichtelijk gemaakt met (video) content voor propositie en merkbeleving.

Van creatief concept tot uitvoer: Het Nieuwe Theater verbindt werknemers en gebruikt expressie en verbeeldingskracht bij het realiseren van ambitieuze dromen.