LOENA

INHOUD

In 2018 bestaat GGzE 100 jaar, een grote mijlpaal. Om daar feestelijk en trots bij stil te staan, produceert Het Nieuwe Theater in samenwerking met GGzE een prachtige avondvullende voorstelling.

Stel, je kan het perfect mensenras kweken. Zonder kwalen, zonder fouten. Zou je dat doen? Stel dat jij moest bepalen wie ‘normaal’ en wie ‘abnormaal’ is. Zou je dat kunnen? Is er in een perfecte wereld überhaupt nog plek voor imperfectie? En wat maakt een mens eigenlijk een mens?

Dit zijn de centrale vragen die naar voren komen in LOENA, een muzikale fabel speciaal geschreven voor de GGZE. In deze voorstelling wordt op een verrassende wijze gekeken naar de toekomst van de zorg door een verhaal te vertellen dat zich letterlijk in de toekomst afspeelt.

LOENA wordt een prikkelende, spannende en humoristische voorstelling. In alle lagen van de organisatie zijn verhalen opgetekend en door scriptschrijver Daniël Cohen verwerkt in een prachtig verhaal met muziek, zang, dans en spel.

Onder begeleiding van een professioneel artistiek team maken we met werknemers én cliënten een voorstelling als cadeau aan de stad Eindhoven en De Kempen.

In december 2018 is de voorstelling te zien in Parktheater Eindhoven.

 

 

CREATIVES
Daniël Cohen – script en liedteksten
Geert Niland – regie
Cindy Bell – assistentie regie
Chiel de Cock – muzikaal leider
Ymke Fros – choreografie
Neil Pelkmans – arrangementen
Hans van Heiningen – creatief concept / producent
Sander Eckhardt – creatief concept / artistiek leider / producent
Wouter van der Horst – zakelijk leider / producent

share on