Het Nieuwe Theater produceert nieuw geschreven theatervoorstellingen met een actuele zeggingskracht in opdracht van bedrijven en instellingen.

Wij gebruiken creatieve expressie als middel om mensen te verbinden en cultuurverschillen binnen een organisatie te overbruggen. Door met personeel uit alle geledingen op een andere manier samen te werken, creëren we hoogwaardige voorstellingen die een normale teambuilding overstijgen.

Uit interviews en talentenscans onder werknemers wordt de bedrijfscultuur in kaart gebracht en verwerkt tot een fictief verhaal in een avondvullend script. Dat is de basis voor een unieke voorstelling die wordt uitgevoerd met werknemers in de hoofdrol, talenten uit alle lagen van de organisatie, en deskundig begeleid door artistieke professionals uit het theatervak. Het opvoeren van dit theaterstuk zorgt ervoor dat toeschouwers op ludieke wijze kennismaken met de omvangrijke kwaliteiten die een organisatie in huis heeft.

In het kader van jubilea, fusies, reorganisaties en gelegenheden waarbij het bestuur een breed draagvlak wil creëren voor een koerswijziging of nieuwe visie om samen te bouwen aan de toekomst, zorgt Het Nieuwe Theater voor een traject op maat bij het maken van een meeslepend schouwspel. Deze live performance waarmee we ontroeren, zintuigen prikkelen en een stem geven aan wat werknemers bindt, kan tevens worden ingezet als innovatieve marketingstrategie om een extern publiek mee te bereiken.

Het Nieuwe Theater heeft de afgelopen jaren expertise opgebouwd om met een laagdrempelige werkwijze een professioneel niveau te bereiken en een grote betrokkenheid onder werknemers, bestuur en belanghebbenden. Deze aanpak zorgt voor een onuitwisbare beleving die nog lang voelbaar is in het hart van het bedrijf.

Van creatief concept tot uitvoer: Het Nieuwe Theater verbindt werknemers en gebruikt expressie en verbeeldingskracht bij het realiseren van ambitieuze dromen.